понеделник, 26 септември 2011 г.

Гала се стяга за сватба


Русокосата амбиция Гала стяга сватба, макар да не признава това важно решение все още открито. Тя е решена да свърже живота си завинаги с любимия мъж Стефан. Водещата на предаването „На кафе" по Нова дори отскочила до съседна Турция, за да огледа там какви са асортиментите и цените на венчалните пръстени, пише "Монитор".
Без да искат, Гала и колегите й от екипа се натъкнали на антикварен магазин, където на витрината стояли две преплетени халки. Продавачката, възрастна туркиня, казала на Гала, че това е символ, който пази щастието на влюбените и гарантира, че тези, които го притежават, никога няма да се разделят.
Русата журналистка видяла, че от вътрешната страна на вплетените халки имало надпис. Но никой от екипа не могъл го разчете. Идвайки си в България, Стефан, любимият на Гала, разчел думите на латински - „Любовта е безкрайна".
„Е, сега вече ни е ясна причината за шопинга в Турция. Скоро ще стягаме сватба", доволни са от развоя на нещата колегите на Гала.

Алисия и Ники Михайлов най-после проговориха за връзката си


Фолк звездата и футболният национал дълго време не желаеха да говорят или да коментират слуховете, че са двойка, въпреки многобройните индикации, които даваха за това.
Алисия и Ники неведнъж бяха издебвани от бдителни папараци заедно и явно, за да пресекат спекулациите по техен адрес двамата са решили да проговорят.
Пред "Съпругите" на "Станция Нова" те ще задоволят хорското любопитство - открито в телевизионен ефир.
Епизодът с певицата и футболиста ще гледаме по-следващата неделя, но по време на предното издание на "Съпругите" бе излъчено промо, в което зрителите видяха Алисия и Ники грейнали в щастливи усмивки и хванати за ръце. Това е малка подсказка за това каква ще е новината, която ще ни сервират.

Колите на БГ Звездите


Родните знаменитости са фенове на бързите и скъпи коли. Колкото автомобилът е по-мощен и луксозен, толкова по-добре. Въпрос на престиж е да притежаваш ултра модерна кола. BGBest надникна в гаража на бг звездите:

Алисия - Ламборгини-то на Ники Михайлов
Фолк певицата Алисия смени старата си кола с тази на гаджето си Ники Михайлов. Преди време изпълнителката на „Твоя тотално" беше сгащена от папараци да кара из софийските улици скъпото возило. Вместо обаче да настъпва до край газта, както правят не малко собственици на подобни мощни коли, Алисия караше много бавно и внимателно.


Николета Лозанова - Ферари-то на Валери Божинов
Врагинята на Алисия - Николета Лозанова не остана по-назад и възседна лъскавото Ферари на Валери. Според светските клюкари автомобилът струва около 230 хил. евро. На толкова е оценен базовият модел, но е възможно футболистът да е поръчал екстри, които оскъпяват придобивката му. Той я показа за първи път по време на снимките за клипа на песента "Запази вечерта" в София, в който участие вземат половинката му Николета Лозанова и рапърът Ванко 1.

Емануела - „Мерцедес" - модел CLK, кабриолет
Eмануела кара „Мерцедес" - модел CLK, черен кабриолет. Колата е с бял кожен салон. Лъскавият автомобил е подарък от скъп за нея човек. Но това не е някой богат спонсор, а роднина на звездата. Братовчед на певицата я зарадвал по случай издаването на първия й самостоятелен албум „Запознай я с мен".



Устата - „Мерцедес" S-класа
Преди години рапърът сбъдна мечтата си да се обзаведе с „Мерцедес" S-класа. Луксозната лимузина беше един от подаръците му за 30-годишнината му. Според клюката обаче заради икономическата криза певецът искал да се отърве от лимузината. Причината - не можел да си позволи бензина.



Ники Китаеца - „Ауди" TT

Бившето гадже на Азис - Ники Китаеца кара малко сладко „Ауди" TT. Симпатичната кола обаче не е подарък от Азис. Китайчето сам си е купил возилото.





Катя Дунева - BMW
Миската Катя Дунева е горд притежател на убийствено BMW. „Държах салонът вътре да е целият черен. Всичко е изчистено. Мъжът ми искаше да ми купи „Рено", но аз отказах. Предпочитам немската традиция," разкри красавицата.