неделя, 12 декември 2010 г.

ПЛАЧЕЩАТА АЛИСИЯ: ВАЛЕРИ МЕ СРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА!

Вече бившата половинка на футболиста Валери Божинов – Алисия, разказа подробно как възприема раздялата си с него. Тя се разплака на няколко пъти в ефира на тв-рубриката “Отчаяни съпруги” и обяви, че никога повече няма да се върне при нападателя на италианския “Парма”.

“Това, което стана, е пример какво не трябва да се случва в личните взаимоотношения между двама човека. Най-много ме боли от показността на Валери и новата му любов (б.ред. Николета Лозанова). Това е подигравка с мен и с нашето дете. Валери поздравяваше из заведенията Николета с мои песни, но не ми признаваше нищо. Непрекъснато отричаше. Накрая разполагах с прекалено много доказателства и го принудих да признае. Тогава той се опита да ме успокои с обяснението, че връзката му е мимолетна и че за него най-важно е семейството. Алисия обаче не може да чака в "стенд-бай" режим. Разделихме се на рождения ден на малкия Валери - 12 октомври. Наистина много съм го обичала, но държа да кажа, че това остава в минало време. Със сигурност няма абсолютно никакъв шанс да се върна обратно. Той ме сравни със земята”, избухна през сълзи Алисия.

Тя отчете като основна грешка, че буквално е била идеализирала Валери Божинов и е оправдавала редица негови грешки. "Срам ме е да го кажа, но той не е виждал сина си от 3 месеца. Детето ме пита с кого се целува баща му по снимките от списанията и аз не знам какво да отговоря. На въпросите къде е тати пък се измъквам с обяснението, че играе в Италия", разказа Алисия.

Певицата избягваше да споменава по име новата изгора на Божинов - Николета Лозанова, но отбеляза, че все още не може да разбере какво цели тя и защо се гордее с това, че е накарала един мъж да се раздели със съпругата си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар